Algemene informatie pups

Gezien de overweldigende belangstelling voor een pup hebben wij besloten om geen wachtlijst meer aan te leggen mocht er nieuws omtrent pups te melden zijn dan zullen we dit melden.

 

Wij werken met een lijst voor ge├»nteresseerden. Op het moment dat wij zeker weten dat we pups verwachten krijgen alle mensen die op deze lijst staan een mailtje met de vraag of hij/zij nog steeds ge├»nteresseerd zijn. Hieruit vormt zich dan de “wachtlijst”. Wij hebben zelf altijd de eerste keus (ongeacht of we 1 of meerdere pups uit een nestje willen houden). Verder werken wij standaard met een officieel koopcontract waarin alle rechten en plichten voor zowel koper als verkoper staan vermeld.

Onze pups worden in huis geboren, in een apart hiervoor ingerichte kamer die aan onze woonkeuken grenst.

image image

Als de pups geboren zijn willen we de eerste twee tot drie weken geen visite om de moeder en pups alle kans te geven rustig op gang te komen. Daarna ben je, als je in aanmerking komt voor 1 van de pups, van harte welkom om, na een telefoontje of mailtje, langs te komen om de pups te bekijken.IMG_6284

Alle pups die bij ons geboren worden hebben een stamboom, worden ontwormd en gechipt. Verder zijn ze gevaccineerd voordat ze naar hun nieuwe baasjes gaan. Ook hebben ze een gezondheidsverklaring van de dierenarts, een Europees dierenpaspoort, een DNA profiel en hebben ze voordat ze weggaan een hartonderzoek gehad bij de cardioloog.

Als alles goed gaat met de pups mogen ze als ze 8 weken oud zijn naar hun nieuwe baasjes.