Algemene informatie pups

Wij werken met een wachtlijst op volgorde van binnenkomst. Op onze contactpagina vind u een formulier om aan te melden voor deze wachtlijst. Hier kunt u ook aangeven of uw voorkeur uitgaat naar een reu of een teef en welke kleur Boxer u graag zou willen. Zodra er nieuws te melden is omtrent pups zullen we dit via de website en onze facebookpagina melden.

Wij hebben zelf altijd de eerste keus (ongeacht of we 1 of meerdere pups uit een nestje willen houden). Verder werken wij standaard met een officieel koopcontract waarin alle rechten en plichten voor zowel koper als verkoper staan vermeld.

Onze pups worden in huis geboren, in een apart hiervoor ingerichte kamer die aan onze woonkeuken grenst.

image image

Als de pups geboren zijn willen we de eerste twee tot drie weken geen visite om de moeder en pups alle kans te geven rustig op gang te komen. Daarna ben je, als je in aanmerking komt voor 1 van de pups, van harte welkom om, na een telefoontje of mailtje, langs te komen om de pups te bekijken.IMG_6284

Alle pups die bij ons geboren worden hebben een stamboom, worden ontwormd en gechipt. Verder zijn ze gevaccineerd voordat ze naar hun nieuwe baasjes gaan. Ook hebben ze een gezondheidsverklaring van de dierenarts, een Europees dierenpaspoort, een DNA profiel en hebben ze voordat ze weggaan een hartonderzoek gehad bij de cardioloog.

Als alles goed gaat met de pups mogen ze als ze 8 weken oud zijn naar hun nieuwe baasjes.